online tafelspelletjes

 

Op de volgende websites kan je de tafels herhalen op een speelse manier:

  • Op DeMaaltafels.be kun je op een eenvoudige manier alle tafels oefenen. De rekenopdrachten zijn simpel en overzichtelijk zodat je direct kan beginnen met het oefenen van de tafels. Kies één van de tafels uit die je wil oefenen, laat zien wat je kan bij de tempotoets of print mooie werkbladen uit.
  • Hier vind je een aantal spelletjes om de maaltafels en deeltafels in te oefenen.
  • Ook hier vind je allerlei leuke spelletjes om de tafels in te oefenen.
  • TafelsOefenen.nl is een leuke en leerzame website. Zoals de naam al zegt kun je hier de tafels oefenen op alle niveaus. De oefeningen die op deze site staan worden aangeboden in de vorm van spelletjes, dit is natuurlijk heel leuk en je leert er ook nog eens heel erg goed van rekenen.
  • Oefen de tafels hier met online tafelspelletjes.

Veel oefenplezier!

In de kijker: Beloningssysteem: 10 symbolen= keuze les