Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

The masked teacher!

 

‘The Masked Singer’ … Iedereen heeft er wel al iets over gehoord of over gelezen… Misschien heb je het programma zelf wel bekeken.

Ons schoolteam gaat de uitdaging aan om ‘The Masked Teacher’ te organiseren op onze school. Zowel in de kleuterschool als in de lagere school zullen enkele leerkrachten het beste van zichzelf geven. Jullie zullen uitgedaagd worden om te achterhalen wie achter welk pak verscholen gaat. Spannend, niet?

Natuurlijk zullen jullie ook verschillende tips krijgen die jullie een stapje dichter bij de oplossing kunnen brengen. Meer zelfs, jullie kunnen vooraf al kennismaken en tips verzamelen via een leuke wandeltocht. De uitgestippelde wandeling is ongeveer 5 km lang en is toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Het gaat om eenzelfde wandeling waarop je zowel de vragen voor de kinderen van de kleuterschool als de vragen voor de kinderen van de lagere school kan vinden. Meer informatie kan je vinden op de brief die de kinderen op woensdag 13/1 meekregen naar huis. Jullie doen toch ook mee?