Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Het letterfeest

 

Dinsdag 16 en 23 maart organiseerden de leerkrachten voor de kinderen van de eerste klas een letterfeest.  De eerste klassers kunnen alle letters lezen.  Zij verdienen hiervoor een feestje.  In hun kleine bubbel vervulden zij enkele opdrachten: de eerste letter van hun naam maken met strijkparels, een letterzoekspel, een t-shirt versieren en luisteren naar het voorgelezen prentenboek ‘Het land van de grote woordfabriek’.

Op het einde ontdekten ze wat de juf bewaard had in de schatkist.  Wat waren ze nieuwsgierig ! De juf opende het deksel en haalde er de letterdiploma’s uit en een zakje met eitjes. Omdat de laatste letter de letter ‘ei’ was, wordt lezen vanaf nu een eitje 😉

Zo fier als een gieter lachten ze voor de klasfoto met hun letterpet, die ze gekregen hadden van hun meter en peter uit de vierde klas, hun zelfontworpen t-shirt, hun letterdiploma en hun zakje eitjes.