Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Go Go Rode Duivels

 

Je kan er op straat niet meer naast kijken… overal hangen de Belgische vlaggen te wapperen?
Samen zijn wij op zoek gegaan naar de vraag: “Waarom hangen die vlaggen nu toch buiten?”

Al snel vonden we het antwoord: onze Rode Duivels zijn begonnen aan het EK. En de Rode Duivels kunnen nog wel wat extra supporters gebruiken. Cezar had zich al helemaal ingeleefd als supporter met een mooie outfit en een mooie vlag.

Omdat we de vlag zo mooi vonden, zijn we snel aan de slag gegaan om onze eigen vlag te schilderen. Eerst eens goed kijken welke kleuren we nodig hebben en op welke plaats ze zijn, en dan schilderen maar.
Ook hebben we slingers gemaakt in onze Belgische driekleur.

Op dinsdag hebben we onze eigen voetbalkunsten getoond op een echt voetbalveld. Wat was dat een leuke uitstap!!!

We speelden nog een leuke voetbalmemory en daarnaast hebben we vooral nog gespeeld. Wat een geluk dat de juf de watertafel buiten had geplaatst… met zo’n warm weer zorgde dat voor de ideale verkoeling.

Meester Tobi had voor ons ook nog een verrassing in petto. Op maandag had hij een filmpje doorgestuurd naar onze juf. In dat filmpje leerde hij ons allerlei danspansjes op het supporterslied van Sergio.

https://www.youtube.com/watch?v=-_8t9lAKJFU

Nadat we in de klas wat hadden geoefend, hebben we het dansje elke ochtend op de speelplaats gedanst, met alle kleuters samen. Wat een toffe manier om de dag te starten. Zo waren we allemaal meteen wakker 🙂

Om jullie te laten meegenieten van onze activiteiten, zijn hier nog een paar sfeerbeelden: