Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Voetbalwedstrijd

 

28 januari – de voetbalmatch van het jaar : de leerkrachten tegen de winnaars (een groepje van het zesde leerjaar) van de verschillende voetbaltwedstrijdjes onder de leerlingen van de lagere school.   De leerlingen van het zesde leerjaar scoorden gemakkelijk enkele doelpunten.  De leerkrachten hadden nog maar één goal.  Gelukkig maakten Meneer Geert en Meester Nick nog enkele schitterende treffers.  Het eindresultaat bedroeg 6-4.  De leerlingen hebben verdiend gewonnen.  Ze speelden zeer gedreven en fair.  Dit werd enorm geapprecieerd !

PROFICIAT !

Bedankt voor de fijne sfeer – de vele aanmoedigingen van de uitbundige supporters – het correct fluiten van de scheidsrechter.