Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

STRAPDAG EN KWB DODE HOEK

 

Vandaag mochten we in de voormiddag op stap. We gingen naar de parking van de Merselborre waar de mensen van de KWB heel wat voertuigen voor ons hadden klaargezet. Er waren 2 vrachtwagens, een bosmaaier en een tractor. We leerden over de ‘dode hoek’. De chauffeurs/instructeurs vertelden ons dat het heel belangrijk is om steeds goed op afstand te blijven van zulke grote voertuigen en ze toonden ons waar je al dan niet zichtbaar bent voor de chauffeur. We mochten ook een kijkje nemen op de verschillende voertuigen. Dat vonden we heel fijn!

Er waren ook heel wat kindjes te voet of met de fiets gekomen naar school omwille van de STRAPdag. Dat vonden we super.

We namen ook een kijkje in de fietsenstalling en gingen al die mooie fietsen bewonderen. Een dikke pluim voor iedereen die zo zijn best had gedaan! Wat fijn dat jullie met z’n allen zo enthousiast waren.

Hieronder enkele sfeerbeelden.

In de kijker: Advent

In de kijker: Voorleesweek

In de kijker: Betalende tombola