Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Sportkompas

 

Deze week hebben de kinderen tal van testjes voor de sportkompas proeven afgelegd. Sportkompas is een wetenschappelijke tool ontwikkelt door vzw SportaMundi in samenwerking met Sport Vlaanderen en UZ Gent met als doel detectie en oriëntatie op sportgebied van kinderen van deze leeftijdsgroep. Van zodra alle resultaten verwerkt zijn, krijgt elke leerling persoonlijk 2 rapporten waarop 7 voorkeursporten staan. Een rapport van de I LIKE sessie dat weergeeft welke sporten ze leuk zouden vinden en een rapport voor de I DO sessie dat de sporten weergeeft waar ze goed in zouden zijn. Neem alvast een kijkje naar enkele sfeerbeelden van tijdens de proeven.

In de kijker: Advent

In de kijker: Voorleesweek

In de kijker: Betalende tombola