Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

De Vlaamse week tegen pesten

 

Van 2 tot 9 februari werd ‘ De Vlaamse week tegen pesten’ georganiseerd.  Op vrijdag 2 februari 2018 werd elke klas uitgedaagd om tijdens deze week extra aandacht te schenken aan dit  probleem. Alle leerlingen ondertekenden het ‘Manipest’ met daarop vier belangrijke afspraken.  Voor elke afspraak mag je een stip op je hand zetten.
Want STIP = Samen Tegen Iemand Pesten.

We beloofden zo om met z’n alle de strijd tegen pesten aan te gaan. Want wij geloven er in dat samen veel leuker is dan alleen! Nadat we samen met alle leerlingen, leerkrachten en directie de move tegen pesten hadden gedanst, kon de antipest week echt van start gaan. Wij doen alvast ons best! Jullie ook?

De move tegen pesten: video-1518255438

In de kijker: Beloningssysteem: 10 symbolen= keuze les