Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Start Strapweek

 

Onze school is sinds dit jaar een Octopusschool! Dat wil zeggen dat wij extra aandacht gaan besteden aan onze veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer.

Deze week is het ook Strapweek! Het is de bedoeling dat we deze week zo veel mogelijk te voet of met de fiets naar school komen en hopelijk proberen we hier een blijvende goede gewoonte van te maken zodat de omgeving rond onze schoolpoort weer een stukje veiliger wordt.

We begonnen de week van de mobiliteit deze ochtend met het zingen van het straplied. Doorheen de week zullen er op de speelplaats 3 buizen staan, waarin we elke ochtend een blokje moeten gooien in de juiste buis. Kom je met de fiets naar school, dan steek je je blokje in de buis van de fiets, kom je te voet, dan steek je het blokje in de buis van de voetjes enzovoort. Hopelijk zitten er het minste blokjes in de buis van de auto… Wij zijn alvast benieuwd.

Dit schooljaar zullen we elke maand in de klas ook nog een activiteit doen die te maken heeft met verkeersveiligheid. Zo starten we deze maand al met een leerwandeling in onze schoolomgeving.

Wij strappen elke dag, jij ook?