Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Kerstviering ‘Op kousenvoeten naar de stal’ Kleutertjes 2018

 

Het is bijna zover. Kerstmis staat voor de deur. Veel mensen vullen de huiskamer met licht en gezelligheid.  Ze kopen voor elkaar een spelletje, wollige sokken of een warme kersttrui. Maar, niet voor alle mensen is het groot feest, daarom doet het ons veel plezier dat jullie allemaal zoveel zakken hebben meegebracht naar school met kleren voor Wereldmissiehulp. Voor ons zijn deze zaken niet meer belangrijk. Ze liggen onderaan in een kast, maar voor deze mensen is dit een grote hulp en een grote stap vooruit. Dankjewel hiervoor.

Dag sterretjes overal

Dag kindje in de stal

Dag Jozef bruin, Maria blauw

Dag ezel in de winterkou

Dag os zo groot en vet

Dag engel met trompet

Dag schaapjes met witte wol

Dag herder met je krullebol

Ik ga nu lekker dromen

Dat ik ook in de stal mag komen

 

 

 

In de kijker: Maand van de sportclub