Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Jeugdboekenmaand

 

Maart = jeugdboekenmaand

Donderdag 14 maart openden enkele leerkrachten de jeugdboekenmaand met een Toneel over vriendschap.  Geboeid keken wij naar de dieren die samenwerkten om sterretje terug aan de hemel te laten schitteren.

Met de klas bezochten we de leesplek.  Hier konden we genieten van lees- of prentenboeken en strips. We mochten zelf kiezen welk boek we eens van dichtbij wouden bewonderen.  De prentjes bekijken, enkel de titel, een hoofdstuk of een super-moeilijk woord proberen lezen, … het was  GENIETEN ! De juf heeft ook een boek voorgelezen over boeken die verdwenen en een boek over vriendschap.

In de klas speelden we het bibliotheekspel, mochten we snuisteren in Franse boekjes, las de juf een Frans verhaal ‘J’aimes les livres.’ voor en mochten we vertellen over ons lievelingsboek. We maakten ook een slinger van vriendjes die houden van boekjes.

In de kijker: Maand van de sportclub