Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Anders

 

Anders : Iedereen is anders – Iedereen is uniek !

In de klas leerden we over andere culturen, adoptie, blind zijn, gewoontes, … .  We mochten enkele voorwerpen meebrengen en zo hielden we een tentoonstelling.   We konden ook bij vriendjes in de andere klas gaan luisteren.

Carnaval =  een beetje anders mogen zijn.  Wie wou mocht zich verkleden tijdens het hoekenwerk.   We maakten verkleedkledij voor de vogelverschrikker in de schooltuin (Meester Joren was de paspop), we tekenden een clown met wasco op zwart papier, we probeerden voorwerpen geblinddoekt te raden, we losten een rekenclown op en kleurden hem correct in en we speelden het gezelschapsspel ‘Wie is het ? ‘  Een heel leuk hoekenwerk !

 

 

In de kijker: Maand van de sportclub