Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Ledenwervingsactiviteit SK Vlezenbeek

 

Op vrijdag 22 maart had SK Vlezenbeek enkele voetbaloefeningen voorzien op de speelplaats van de kleuterschool. Het doel was om de kleuters te laten genieten van een sportieve middagactiviteit en om hun warm te maken om te komen voetballen bij SK Vlezenbeek. Als je naar de foto’s kijkt, is dit zeker gelukt!

Om de kleuters ook eens te laten proeven van de sfeer van een voetbalveld, organiseert SK Vlezenbeek op woensdag 27 maart van 17u30 tot 18u30 een heus dribbelfestival speciaal voor de jongens en meisjes van de tweede en derde kleuterklas. Terwijl de kleuters hun voetbalhart ophalen, kunnen de ouders een woordje uitleg krijgen over de werking van de club.

Bij vragen kunnen jullie gerust contact opnemen via info@skvlezenbeek.be

Hopelijk kunnen we met dit initiatief onze kinderen (nog) meer laten bewegen en genieten van het sporten.

In de kijker: Maand van de sportclub