Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Schoolfeest ‘AMB reist door de tijd’

 

Zaterdag 8 juni 2019…

Na een week vol wisselende weersvoorspellingen, brak de dag eindelijk aan : ons jaarlijks schoolfeest! Dit ging door op de pastorieweide aan de vernieuwde pastorie. Samen met de kinderen, ouders, juffen, familie en vrienden maakten wij een heuse reis door de tijd.

In Vlezenbeek stond er namelijk een enorme teletijdmachine. Hiermee konden de kinderen terug gaan in de tijd! Zo gingen we terug naar de tijd van de indianen, de tijd van de piraten, de jaren ’90, … De kinderen zagen er fantastisch uit in hun typische kledij!

Maar ze konden ook een kijkje nemen in de toekomst… Allerlei gamers en robots bestormden het podium! Wat zagen zij er mooi uit.

Het schoolfeest werd afgesloten met een kleine tijdssprong of misschien zelfs een ‘wens’. De juffen en meester toonden hun beste dansbewegingen op het liedje ‘Zomer’. Hopelijk kunnen we daar allemaal binnenkort van genieten.

Naast de mooie dansjes die door de kleuterjuffen, juf Lize en juf Tessa werden gemaakt, kon iedereen ook genieten van de lekkere BBQ, een broodje, popcorn of een heerlijk drankje. Voor de kinderen waren er springkastelen voorzien. De volwassenen konden ook hun pleziertje vinden bij de cavabar van de ouderraad.

Wij willen alle aanwezigen, vrijwilligers en sponsors extra bedanken om er ook dit jaar samen met ons een fantastische editie van te maken. DANK U!

Het schoolteam en directie

In de kijker: Maand van de sportclub