Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Terugblik op onze vriendendis 2019

 

 

We konden dit jaar weer spreken van een succesvolle vriendendis. Voor dit eetfeest maakten de leerlingen en kleuters enkele prachtige knutselwerkjes rond het thema ‘Een tocht door het donker’.  Zo werden de mensen in de inkomhal verwelkomd door enkele nachtdieren die op de uitkijk stonden. Naar jaarlijkse gewoonte kon iedereen weer genieten van de lekkere gerechten. Aan alle helpende handen : 1000 maal dank.  Ook aan iedereen die langs kwam om te smullen. Door jullie massale aanwezigheid zullen weer heel wat projecten verwezenlijkt kunnen worden.

De kleuters, lagere schoolkinderen, meesters en juffen zijn jullie dankbaar … Hopelijk tot volgend jaar !

Voor alle foto’s klik op