Warning: The magic method RestrictCategories::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/4/f/ambvlezenbeek.be/httpd.www/nl/wp-content/plugins/restrict-categories/restrict-categories.php on line 59 Ave Maria Basisschool Vlezenbeek
Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Sportdag lagere school

Op 27 jun 2024 door Tobi Heyvaert

 

Hoe kan je beter het schooljaar afsluiten dan een zonovergoten dagje vol sportplezier!? Al onze leerlingen van de lagere school kregen woensdag nog eens de kans om zich volledig te geven met hun klas bij de verschillende sportieve activiteiten. Van enkele nieuwe sporten zoals tjoekbal, spike ball, Kan Jam,… tot enkele klassieke kringspelen, baseball en zelfs een sessie breakdance. Voor iedereen wat wils! We zijn dan ook tevreden dat onze leerlingen zich ten volle hebben kunnen smijten in deze verschillende activiteiten en zo de grote vakantie kunnen intrekken! Hier enkele sfeerbeelden.

Wij wensen jullie allemaal een fijne en sportieve vakantie! 😉 #blijvensporten

Schoolfeest 1 juni 2024

Op 03 jun 2024 door Meester Nick

 

Met veel plezier en trots wil ik namens de school terugblikken op ons recent gehouden schoolfeest. Wat een fantastische dag is het geworden! Het was geweldig om te zien hoe de hele schoolgemeenschap samenkwam om dit evenement tot een succes te maken. We zagen heel wat gezinnen genieten van de prachtige optredens van de kinderen en van het uitgebreid aanbod van activiteiten op de speelzone. Ook de eet-en drankstanden vielen in de smaak.

Een speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers die onmisbaar waren in de organisatie. Dit schoolfeest heeft niet alleen plezier gebracht, maar ook het gemeenschapsgevoel versterkt. Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen, jong en oud, samenkomt en geniet. We kijken terug op een dag die bol stond van de gezelligheid, samenwerking en vreugde. We kunnen met recht zeggen dat het een dag was om niet snel te vergeten.

Hieronder vinden jullie heel wat sfeerfoto’s terug.

Schoolfeest Ave-Mariabasisschool 1 juni 2024

Op 20 mei 2024 door Meester Nick

 

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op zaterdag 1 juni om samen met ons te genieten van een spetterend schoolfeest met als thema ‘Schatten op zolder’.

Graag geven we jullie wat meer informatie over de planning van die dag.

10:00 – 11:30: speelzone voor de kleuters

12:30 – 14:00: optredens kleuters + optreden leerkrachten

14:00 – 15:30: speelzone lagere school

16:00 – 17:30: optredens lagere school + optreden leerkrachten

De speelzone bevindt zich in het autoluwe gedeelte ter hoogte van onze school. Ouders blijven verantwoordelijk voor de begeleiding van hun kind(eren).

De dansjes zullen plaatsvinden op de speelplaats van de kleuterschool. Vanaf 10 uur kan u daar ook terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het ook mogelijk om op de speelzone een drankje te verkrijgen.

We bieden die dag een smul- en speelkaart aan met een waarde van 10 euro maar ook losse bonnetjes. Deze kunnen gebruikt worden voor alle consumpties en voor enkele betalende activiteiten in de speelzone. Op het schoolfeest kunnen jullie zowel cash als met Payconiq betalen.

Wij hopen er samen met jullie een stralende dag van te maken.

Met vriendelijke groeten,

Leerkrachten, schoolbestuur en directie

Paashaas Landelijke Gilde Vlezenbeek

Op 15 apr 2024 door Meester Nick

 

Vandaag kregen we bezoek van enkele bestuursleden van de Landelijke Gilde en zij brachten niemand minder dan de paashaas mee.

Ze gingen rond in alle klassen van onze school en trakteerden alle kinderen op paaseieren.

Wij willen hen ook via deze weg bedanken! De appreciatie van hun bezoek werd zeer duidelijk gemaakt door de vele knuffels en lachende gezichten. Onderstaande sfeerbeelden zijn een mooie herinnering hieraan.

Paaswens

Op 29 mrt 2024 door Juf LauraC

 

Wij wensen jullie een Vrolijk Pasen en een fijne vakantie!

 

In de kijker: Sportdag lagere school

In de kijker: Schoolfeest 1 juni 2024

In de kijker: Schoolfeest Ave-Mariabasisschool 1 juni 2024