Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Klaar voor het eerste leerjaar ?

Op 16 jun 2022 door Juf Ilse

 

Onze vriendjes van de derde kleuterklas zijn heel nieuwsgierig, maar ook een beetje bang voor de grote stap die ze binnen kort gaan zetten : naar het eerste leerjaar.  Om ze een beetje vertrouwd te maken, komen ze al even rondneuzen.  We zoeken broers en zussen op, we verkennen enkele afspraken van de speelplaats, waar zijn de wc’s?, waar turnen we? … .

Samen met juf Ilse spelen we een letterspel op het smartboard. 

Slaapfeestje 3KK

Op 09 jun 2022 door Juf Dorothee

 

Allerlei april- mei

Op 08 jun 2022 door Juf Dorothee

 

Projectweek geluk kleuterschool

Op 22 mei 2022 door Juf Tirsa

 

Benieuwd naar wat we allemaal deden de voorbije week in onze projectweek rond geluk? Kijk snel naar het volgende filmpje:

Schoolfeest 4 juni

Op 06 mei 2022 door Meester Nick

 

Beste ouders,

Zoals reeds eerder gecommuniceerd gaat ons schoolfeest door op zaterdag 4 juni. We kozen ervoor om een Vlaamse kermis te organiseren. Dit is een volksfeest met allerlei kraampjes en leuke activiteiten.

De Vlaamse kermis met een 20-tal kraampjes zal doorgaan op de weide van de pastorie. Om daar iedereen vlot en gespreid te ontvangen, zullen wij werken met een online reservatiesysteem. De Vlaamse kermis is namelijk open van 10u – 12u / 13u – 15u / 16u – 18u. Jullie kunnen jullie ticket reserveren voor één van deze tijdssloten via onze website: https://info539299.wixsite.com/ambvlaamsekermis . Als we ons maximumaantal per tijdsslot nog niet overschreden hebben, zal het ook mogelijk zijn om ter plekke nog een toegangsticket aan te kopen. Maar wil je zeker zijn van een plaatsje is vooraf reserveren dus de boodschap.

De toegang voor volwassenen is gratis en kinderen betalen 5 euro voor een onbeperkt aantal spelletjes gedurende hun tijdsslot. Op het einde van hun tijdslot kunnen de kinderen hun ticket inruilen voor een ijsje.

Aan onze website is er een betaalterminal gekoppeld zodat jullie onmiddellijk online de toegangskaarten van jullie kind(eren) kunnen betalen. Nadien krijgen jullie een online ticket in jullie mailbox en dit brengen jullie de dag zelf mee.

Uiteraard voorzien wij ook doorlopend (vanaf 10u) eet- en drankstanden op de speelplaats van de kleuterschool. Hier zal er ook voortdurend gratis randanimatie georganiseerd worden. Jullie mogen jullie verwachten aan o.a. danssessies, macramé en een schminkstand.

In de bijlage vinden jullie een flyer terug. Uw zoon of dochter kreeg vandaag ook 2 flyers mee naar huis. Mogen we jullie vragen om deze uit te delen aan familie en/of vrienden.

Hopelijk tot op onze Vlaamse kermis!