Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

ICT: Avatar maken + WO/MuVo: Fluohesje maken

Op 23 sep 2022 door Juf Sofievm

 

Deze week hebben we onze eerste ICT-stapjes gezet en hebben we een ‘avatar’ gemaakt. Dat hebben we via deze site kunnen doen.

Als afsluiter van ons WO-thema rond verkeer en de fiets, maakten ook een fluohesje of pimpten een fluohesje.

Sportdag 4e leerjaar

Op 21 sep 2022 door Juf Sofievm

 

Onder een stralend zonnetje konden wij genieten van de sportdag. We wandelden naar SK Vlezenbeek en daar hebben we heel wat bewogen!

Verkeersveiligheid: dodehoek

Op 19 sep 2022 door Juf Sofie

 

KWB brengt het gevaar van een dodehoekongeval naar voor in de week van de mobiliteit.
Vrijdag konden wij op het Gemeenteplein van Vlezenbeek meer leren over de gevaren van de dode hoek a.h.v verschillende opgestelde voertuigen. Om goed te kunnen illustreren dat een dode hoek niet enkel geldt voor een vrachtwagen of een bus maar voor alle types van voertuigen. De bestuurders gaven met kennis van zaken de dode hoek van hun voertuig aan en wezen op de gevaren ervan.

Dode hoek

Op 17 sep 2022 door Juf Sofievm

 

Op vrijdagnamiddag leerden we meer over de dode hoek. Dankzij de KWB hebben wij echt kunnen zien wat een dode hoek is. We weten nu ook dat oogcontact zeer belangrijk is! Daarom kregen wij ook een fluohesje om zeker gezien te worden!

Lang leve de fiets!

Op 15 sep 2022 door Juf Sofievm

 

We hebben vandaag onze fietsvaardigheden geoefend. Dit hebben we onder meer geoefend: slalommen, achteruit kijken, links/rechts afslaan, onvoorzien remmen, …