Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Sportdag

Op 21 sep 2022 door Juf Clara

 

Vandaag trokken we met de derde graad naar het Sportcomplex in Sint-Pieters-Leeuw. We speelden, kregen een initiatie padel, klommen en maakten vooral veel plezier.

Een paar sfeerbeelden…

Verder lezen »

Dode hoek

Op 16 sep 2022 door Juf Clara

 

Vandaag leerden we meer over de dode hoek. De KWB kwam met twee tractoren en twee vrachtwagens naar Vlezenbeek zodat we zelf konden ervaren hoe belangrijk het is om extra voorzichtig te zijn in de buurt van vrachtwagens en tractoren in het het verkeer.

Leesgroepjes Frans

Op 06 sep 2022 door Juf Clara

 

Vandaag lazen we voor het eerst in kleine groepjes voor Frans. Op deze manier is het inoefenen van de tekst en woorden van een unité leuker en komt iedereen sneller aan bod. Zo lang we kunnen profiteren van het mooie weer doen we dit graag buiten. Zo wordt leren nog net iets leuker…

Eerste schooldag

Op 01 sep 2022 door Meester Nick

 

Beste ouders en leerlingen,

De schoolpoorten zwaaiden vanmorgen weer open en met volle moed en opgeladen batterijen vlogen we er weer in. Ik wil jullie, ook via deze weg, bij de start van het schooljaar van harte welkom heten.

In de berichtgeving van de laatste dagen passeerden heel wat onderwijsdossiers de revue: het nijpende lerarentekort, de dramatisch stijgende energiefactuur en de zorg om de onderwijskwaliteit.
Maar op 1 september staan die even niet op de agenda. Want er valt ook zoveel moois over ons onderwijs te vertellen: de inzet en het inspirerende enthousiasme van schoolteams, hun gedreven ambitie voor elke leerling en hun betrokken professionaliteit. Allemaal zaken waardoor de school een stimulerende en aangename leer- en leefomgeving wordt.   

Laat er ons samen een fantastisch schooljaar van maken!

Hierbij alvast enkele sfeerbeelden van vandaag.

Met vriendelijke groeten,

Nick Walravens, directie