Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Lekker lezen in het vijfde leerjaar!

Op 18 sep 2018 door Juf Inge

 

Een momentje lezen, je even verdiepen in een leesboek, strip, infoboek, … daar proberen we in het vijfde leerjaar wat tijd voor te maken. Niet gewoon aan onze lessenaar, maar op een knus plaatsje in de klas: op de bank, onder de lessenaar van de juf, … zolang we maar plezier beleven en kunnen genieten van een goed boek.

!

Op kraambezoek in de schooltuin

Op 08 sep 2018 door Juf Clara

 

Deze week gingen we voor de eerste keer dit schooljaar een kijkje nemen in ons WIJ-landje. We moesten we in de schooltuin op zoek naar een boodschap voor onze klas.

We kregen ook een geboortekaartje met de vermelding dat onze schooltuin een paar kuikentjes rijker was, wij vonden ze alvast super schattig!

bewegingstussendoortjes

Op 05 sep 2018 door Juf Clara

 

Maandag 3 september was het zover! Na 2 maanden vakantie moesten we voor de eerste keer in de rij van van het vijfde leerjaar gaan staan! Nieuwe juffen, nieuwe klasgroepen… Spannend!

Ondertussen is het nieuwe schooljaar is alweer een paar dagen bezig. We leerden elkaar beter kennen door het spelen van spelletjes, moesten een heleboel dingen uitdelen en op de juiste plaats stoppen, gingen aan de computer zitten om een foto van onszelf te bewerken en kregen een eerste lesje Frans. Tussen al dat werken door konden we wel eens een bewegingstussendoortje gebruiken. Tussendoor bewegen is goed voor de concentratie en vinden we vooral ook leuk om te doen.

 

 

In de kijker: Maand van de sportclub