Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Fun in de turnzaal

Op 10 mei 2019 door Juf Charlotte

 

De pakjesbezorgers

Op 13 dec 2018 door Juf Charlotte

 

Zwarte piet ging langs bij Juf Charlotte. Hij vertelde haar dat alle ‘pakjespieten’ verkouden waren en dat ze onmogelijk nog tijdig de pakjes konden wegbrengen. Gelukkig had Juf Charlotte de oplossing gevonden voor zwarte piet.  Ze vertelde hem dat ze aan de kindjes van de kleuterschool kon vragen om te helpen bij het bezorgen van de pakjes. Een schitterend idee volgens zwarte piet!

Vooraleer de kapoenen dit mochten doen moesten ze eerst een beetje oefenen. Dit hebben ze schitterend gedaan. Na het oefenen konden ze dit even goed als een ervaren zwarte piet uitvoeren!

Op het einde kregen de kinderen van Juf Charlotte een pietendiploma. Dit hadden ze meer dan verdiend want ze voltooiden alle opdrachten die een echte zwarte piet hoort te kunnen. Ze waren geslaagd voor hun pietenexamen.

Nu waren alle kindjes klaar om de zwarte pieten te helpen tijdens deze drukke dagen. Ze leerden allemaal op de daken klimmen, stappen over de daken, pakjes door de schoorsteen gooien, kruipen door de schoorsteen,…