Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Paddenbroek

Op 27 jun 2022 door Juf Nathalie

 

Blokkenbouwsels

Op 25 mei 2022 door Juf Nathalie

 

Voor onze rekenles gingen we aan de slag met blokken.

Zo zagen we duidelijk de constructies !

Sfeerbeelden schoolreis

Op 20 mei 2022 door Juf Nathalie

 

Wat hebben we genoten van de uitstap !

Trots op deze flinke kinderen….

STEM opdracht

Op 25 apr 2022 door Juf Nathalie

 

We ontdekten vandaag hoe de lucht door papieren tunneltjes gaat en zo onze vlieger in de lucht houdt.

Samenwerken, nadenken en uittesten ! Wat een succes….

 

IMG_7745

Zalig Pasen !

Op 01 apr 2022 door Juf Nathalie

 

paaswensen paashaas konijn

Kan een illustratie zijn

Kan een illustratie zijn van binnen

project geluk

Op 16 jun 2022 door Juf Ilse

 

Integratie met het tweede leerjaar : samen gezelschapsspelletjes spelen, samen luisteren naar een voorleesverhaal en hierrond knutselen.

Projectweek geluk – LS

Op 21 mei 2022 door Juf Annelies R

 

Deze week was het onze projectweek rond ‘GELUK’.

We laten jullie graag meegenieten met deze sfeerbeelden. Wij worden hier alvast heel ‘GELUK’kig van!

Schoolfeest 4 juni

Op 06 mei 2022 door Meester Nick

 

Beste ouders,

Zoals reeds eerder gecommuniceerd gaat ons schoolfeest door op zaterdag 4 juni. We kozen ervoor om een Vlaamse kermis te organiseren. Dit is een volksfeest met allerlei kraampjes en leuke activiteiten.

De Vlaamse kermis met een 20-tal kraampjes zal doorgaan op de weide van de pastorie. Om daar iedereen vlot en gespreid te ontvangen, zullen wij werken met een online reservatiesysteem. De Vlaamse kermis is namelijk open van 10u – 12u / 13u – 15u / 16u – 18u. Jullie kunnen jullie ticket reserveren voor één van deze tijdssloten via onze website: https://info539299.wixsite.com/ambvlaamsekermis . Als we ons maximumaantal per tijdsslot nog niet overschreden hebben, zal het ook mogelijk zijn om ter plekke nog een toegangsticket aan te kopen. Maar wil je zeker zijn van een plaatsje is vooraf reserveren dus de boodschap.

De toegang voor volwassenen is gratis en kinderen betalen 5 euro voor een onbeperkt aantal spelletjes gedurende hun tijdsslot. Op het einde van hun tijdslot kunnen de kinderen hun ticket inruilen voor een ijsje.

Aan onze website is er een betaalterminal gekoppeld zodat jullie onmiddellijk online de toegangskaarten van jullie kind(eren) kunnen betalen. Nadien krijgen jullie een online ticket in jullie mailbox en dit brengen jullie de dag zelf mee.

Uiteraard voorzien wij ook doorlopend (vanaf 10u) eet- en drankstanden op de speelplaats van de kleuterschool. Hier zal er ook voortdurend gratis randanimatie georganiseerd worden. Jullie mogen jullie verwachten aan o.a. danssessies, macramé en een schminkstand.

In de bijlage vinden jullie een flyer terug. Uw zoon of dochter kreeg vandaag ook 2 flyers mee naar huis. Mogen we jullie vragen om deze uit te delen aan familie en/of vrienden.

Hopelijk tot op onze Vlaamse kermis!