Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Integratie: Paddenbroek

Op 02 mei 2024 door Lynn Vanschamelhout

 

Met de derde kleuterklas en het eerste leerjaar zijn we op een superleuke integratieactiviteit naar Paddenbroek in Gooik geweest! Bij aankomst hebben we gezellig onze boterhammen opgegeten en daarna hebben we samen plezier gemaakt op de speeltuin. Op de terugweg in de bus vielen enkele oogjes dicht, wat laat zien dat het een geslaagde dag vol avontuur was!

Verder lezen »

Het ei

Op 02 mei 2024 door Juf Elien

 

Tijdens ons huidig W.O. thema bestuderen we alle delen van het ei van de kip van heel dichtbij. Uit welke delen bestaat een rauw ei? Hoe kan ik een rauw of gekookt ei herkennen zonder het eerst te moeten pellen? Hoeveel gewicht kan een rauw ei dragen voor het breekt? We deden enkele proefjes en zochten naar de antwoorden op deze vragen. Na het experimenteren maakten we er een hapje met eiersalade van.

Vrolijk Pasen!

Op 29 mrt 2024 door Juf Elien

 

Wij wensen iedereen een fijne, liefdevolle en gezellige Paasvakantie toe!

Letterfeest

Op 24 mrt 2024 door Juf Elien

 

Op 20 maart was het eindelijk zover! We vierden feest in de klas. Waarom?  We leerden alle letters. Dat verdiende een feestje. In groepjes vervulden zij enkele opdrachten: de eerste letter van hun naam maken met strijkparels, een letterzoektocht, B bot spel, lettertwister en nog veel meer.

De kinderen van het vierde leerjaar hadden ook een cadeautje voor ons gemaakt.
Ze maakten een letterpet. Dat vonden we een leuke verrassing! Na het feest was het tijd voor de diploma-uitreiking. Wat zijn we fier op onze vriendjes van het eerste leerjaar. Een dikke proficiat en dikke pluim aan iedereen voor jullie enthousiasme en inzet!! Bedankt ook aan alle mama’s, papa’s, oma’s, opa’s…. voor jullie aanwezigheid!

Verder lezen »

Samen met onze peters en meters

Op 10 mrt 2024 door Juf Ilse

 

Samen knutselen, samen proberen, samen fier zijn. Het eerste leerjaar heeft samen met hun peters en meters van het vierde leerjaar vriendschapsbandjes gemaakt. Ze volgden het stappenplan en na wat proberen bereikten ze een mooi resultaat. Het was heel leuk !

Verder lezen »
 

In de kijker: Paashaas Landelijke Gilde Vlezenbeek

In de kijker: Aftermovie: sneeuwklassen

In de kijker: Dag 1: sneeuwklassen