Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Schoolviering zondag 15 september

 

15 september 2019 verzorgde de Ave-Mariabasisschool de zondagsviering in de kerk.  Ons pastorale jaarthema staat in het teken van ‘Handen vol hoop’.  

Dit thema werd woensdag voor alle kinderen in de kijker gezet door het tweede leerjaar.  Zij brachten ‘Handen die liefhebben’.  Via kleine toneeltjes over hoe speel ik fijn op de speelplaats, herhaalden ze de speelplaatsafspraken.

In de zondagsviering stonden we even stil bij onze handen.  Ze zijn erg bijzonder.  Ze kunnen zoveel !  Je kan ze gebruiken om iemand dag te zeggen, om iemand te helpen, om mooie dingen te maken, om iemand een schouderklopje of high five te geven.

Ja, de Ave-Mariabasisschool slaat de handen in elkaar voor een nieuw, fijn, fris schooljaar ! Voor meer foto’s zie hieronder .