Warning: The magic method RestrictCategories::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/4/f/ambvlezenbeek.be/httpd.www/nl/wp-content/plugins/restrict-categories/restrict-categories.php on line 59 Zweeds loopspel met de verkeersborden | Ave Maria Basisschool Vlezenbeek
Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Zweeds loopspel met de verkeersborden

 

Vandaag kregen de kinderen tal verkeersborden voorgeschoteld ter voorbereiding van de Grote Verkeerstoets. Ze zochten in groep naar het juiste bord bij de juiste betekenis en konden hier ook nog eens al hun energie in kwijt. Wat een leuke en leerrijke ervaring. Geniet mee van de fijne sfeerbeelden.

In de kijker: Paashaas Landelijke Gilde Vlezenbeek

In de kijker: Aftermovie: sneeuwklassen

In de kijker: Dag 1: sneeuwklassen