Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Schoolfeest 1 juni 2024

 

Met veel plezier en trots wil ik namens de school terugblikken op ons recent gehouden schoolfeest. Wat een fantastische dag is het geworden! Het was geweldig om te zien hoe de hele schoolgemeenschap samenkwam om dit evenement tot een succes te maken. We zagen heel wat gezinnen genieten van de prachtige optredens van de kinderen en van het uitgebreid aanbod van activiteiten op de speelzone. Ook de eet-en drankstanden vielen in de smaak.

Een speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers die onmisbaar waren in de organisatie. Dit schoolfeest heeft niet alleen plezier gebracht, maar ook het gemeenschapsgevoel versterkt. Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen, jong en oud, samenkomt en geniet. We kijken terug op een dag die bol stond van de gezelligheid, samenwerking en vreugde. We kunnen met recht zeggen dat het een dag was om niet snel te vergeten.

Hieronder vinden jullie heel wat sfeerfoto’s terug.

In de kijker: Schoolfeest 1 juni 2024

In de kijker: Schoolfeest Ave-Mariabasisschool 1 juni 2024

In de kijker: Paashaas Landelijke Gilde Vlezenbeek