Warning: The magic method RestrictCategories::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/4/f/ambvlezenbeek.be/httpd.www/nl/wp-content/plugins/restrict-categories/restrict-categories.php on line 59 Spelletjesmoment in de lagere school | Ave Maria Basisschool Vlezenbeek
Menu info@ambvlezenbeek.be 02/569.07.24
Nieuws
Onze school
Info
Klassen
Schoolgebeuren
Kalender
Documenten
links
Contact

Spelletjesmoment in de lagere school

 

Dit schooljaar planden we om elk trimester een spelletjesmoment te organiseren. Dit met de voornaamste reden om de Nederlandse taal en de algemene ontwikkeling te stimuleren bij de kinderen op onze school.

Om ouderbetrokkenheid te vergroten willen we (groot)ouders de kans geven om deze spelletjes in de klas te komen begeleiden. Op deze manier kunnen de kinderen in kleine groepen de spelletjes spelen en wordt er nog meer interactie en taal uitgelokt.

Deze voormiddag mochten we voor de eerste keer heel wat ouders en grootouders verwelkomen. Ze brachten een flinke dosis gezelligheid naar de klas.

Bedankt aan alle ouders, grootouders, vrijwilligers, leerlingen en leerkrachten die hebben bijgedragen aan het succes van deze geslaagde spelletjesvoormiddag!

In de kijker: Schoolfeest 1 juni 2024

In de kijker: Schoolfeest Ave-Mariabasisschool 1 juni 2024

In de kijker: Paashaas Landelijke Gilde Vlezenbeek